Skip to content
06-34230304 info@organizenow.nl
organizenow-podcast

De Opruimbesties Podcast

Welkom bij de Opruimbesties! Wij zijn Meta en Eva, 2 organizers & opruimspecialisten uit Amstelveen en omgeving. Onze vriendschap begon in 2011 op een yogamat en groeide door onze liefde voor opruimen, het doen van gezamenlijke projecten en de non-stop support en enthousiasme voor elkaars bedrijven. Dat éne appje waarin Meta Eva haar opruimbestie noemde resulteerde dan weer in deze podcast!

Maandelijkse podcast over opruimen

Dé maandelijkse podcast over opgeruimd leven met een glimlach. Elke aflevering bespreken we oplossingen om je huis opgeruimd te krijgen én te houden.

Met praktische tips van experts en jouw liefdevolle stok achter de deur. Wij hebben ons werk gemaakt van opruimen bij mensen thuis, zodat zij meer plezier en vreugde in hun huis kunnen ervaren. Dit doen we nu al een paar jaar vol plezier en raken niet uitgepraat over opruimen. En je bent van harte welkom om mee te doen!

Luister alle podcasts op Spotify of Apple. Enjoy en we horen graag wat je er van vindt!

Als je geen aflevering wilt missen kan je ons volgen op jouw favoriete podcastkanaal, maar ook op instagram zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste updates van de Opruimbesties.

Liefs,

Meta & Eva

Opruimbesties te gast bij NPO Radio 5 Volgspot

Op vrijdag 8 december waren de Opruimbesties te gast bij Volgspot op NPO Radio 5.
Via deze link kun je de aflevering terugluisteren. Wil je even meekijken in de studio? Je kan hier een fragment terugkijken!

podcast opruimen

Meer weten over mij?

Wil je meer lezen over wie ik ben? Ik vertel je graag waarom ik dit werk als opruimcoach zo graag doe.

Ervaringen van mijn klanten

Meta heeft mij geholpen bij het opruimen van mijn kledingkast. Mijn kledingkast was veel te vol en ik wist niet meer precies wat ik had. Ik heb van zoveel kleding afscheid kunnen nemen, dat voelt zo goed! Het overzicht is weer terug en ik kan makkelijk mijn kleding pakken en ook weer terughangen. Heel waardevol om dit samen met een expert te doen!

Anne uit Aalsmeer
Rating: 5

Mijn inbouwkast in de bijkeuken miste een systeem, ik merkte dat het mij veel onrust bracht in het dagelijks gebruik. Mijn man was sceptisch om voor het opruimen iemand in te schakelen maar gelukkig stond hij toch hiervoor open. De intake en de offerte van Meta waren heel duidelijk en op de afgesproken dag zijn wij samen aan het werk gegaan. Het heeft me veel inzicht gegeven, alle onnodige spullen zijn uit de kasten. Ik weet weer precies wat ik heb en door het systeem heeft alles nu een vaste plek. Meta heeft nieuwe opbergers gebruikt en bakken die ik al had. Zo kan ik makkelijk alles weer terugvinden en opruimen. En mijn man is ook heel blij, hij was enorm verrast door het resultaat!

Mariska uit Vianen
Rating: 5

Before Meta came we did not know about professional organizing. This was our first experience and we are so surprised. Meta asked us many questions about how we use our kitchen. In the meantime she was organizing, than she finished and the result is amazing! It’s so logical and organized.

Miri uit Amstelveen
Rating: 5

Ik schrijf niet zo snel een testimonial, maar voor Meta maak ik graag een uitzondering. Haar aanpak is exact wat ik nodig had met mijn rommel, het voelde veilig en was doelgericht. Meta is snel en precies. Ze ging gelijk aan de slag en wist direct wat er nodig was en ik was daarbij zelf een natuurlijk onderdeel van het proces. Ik kijk er naar uit om vaker met haar samen te werken.

Klant uit Amsterdam
Rating: 5

Nadat Meta eerder met mij mijn kledingkast heeft opgeruimd, heb ik haar opnieuw om hulp gevraagd. Ik probeerde het systeem te handhaven maar ik had opnieuw te veel kleding in mijn kast. Ik vind het moeilijk om dingen weg te doen. Heel fijn om Meta weer in huis te hebben, ze weet precies de juiste vragen te stellen, zodat ik keuzes kon maken en wederom achterblijf met een keurig nette kast met genoeg ruimte.
Weggooien en doneren, vooral het laatste spreekt mij erg aan. Het idee dat iemand nog plezier heeft van mijn mooie spulletjes. Ik blijf achter met een opgeruimd en blij gevoel!

Rosa uit Amsterdam
Rating: 5
Back To Top