Skip to content
06-34230304 info@organizenow.nl

OrganizeNow: jouw opruimcoach in Amsterdam en omgeving

Wil je mij inhuren om jou te helpen met opruimen? Dan vind je het vast fijn te weten wie deze opruimcoach is. Als we samen aan de slag gaan in jouw huis of op jouw werkplek, moeten we natuurlijk wel een goede match zijn. Ik stel me graag aan je voor.

Als moeder van jonge, schoolgaande kinderen met een drukke baan weet ik hoe het is om alle ballen in de lucht te moeten houden. Veel mensen met een druk bestaan vragen zich vertwijfeld af ‘Waar blijft de tijd voor mezelf?’ ‘Hoe vind ik de juiste balans?’ Het lijkt maar niet te lukken. Spullen of documenten stapelen zich op en je verliest langzaam maar zeker het overzicht. Of dat nou thuis of op kantoor is. Troost je, je bent niet de enige.

Gelukkig is er nu hulp: OrganizeNow helpt je met het structureren en ordenen van jouw spullen, documenten en dus tijd. Zo heb jij straks weer ruimte voor de dingen waar je zo van geniet.

Opruimcoach Amsterdam en omgeving

Ik ben Meta Wielage uit Amstelveen en heb in 2020 mijn bedrijf OrganizeNow opgericht. Eigenlijk is het bijzonder dat het zo lang duurde voordat ik opruimcoach werd. Als kind was ik al dol op sorteren: kleur bij kleur, vorm bij vorm, zo lang het maar bij elkaar hoorde. Op de middelbare school schreef ik een opstel over opruimen.

Ook nu als volwassene houd ik nog steeds van orde scheppen en structuur aanbrengen. Voor mij is het een automatisme en het kost me geen enkele moeite. En ik wil dat het voor jou ook allemaal minder moeizaam gaat. Want dat kan écht. Of dat nou in je eigen huis of op kantoor is.

Van reisbranche en bedrijfsleven naar professionele opruimspecialist

Ook in mijn vorige banen zette ik mijn organisatorische talenten in. Als hostess voor Sudtours heb ik honderden vakantiegangers in Spanje en Griekenland begroet. Ik was 24/7 bezig met zorgen dat alles op rolletjes liep. In deze periode ben ik veel verhuisd en moest steeds een nieuw thuis voor mezelf creëren. Ik weet als geen ander hoe belangrijk dat thuisgevoel is. En dus ook hoe je dat razendsnel voor elkaar krijgt.

In het bedrijfsleven was ik de spin in het web. Ik bewaakte deadlines en afspraken, hield internationale klanten op de hoogte van de voortgang van hun project, deed de projectadministratie en organiseerde zakenreizen. Heerlijk vond ik dat. Het zorgen voor kwaliteit en het geven van een topservice, is waar het allemaal om draait voor mij.

En natuurlijk jeukten mijn handen op kantoor regelmatig. In elk bedrijf waar ik werkte, heb ik geordend en opgeruimd; van archief tot voorraadkast. De stap naar professioneel opruimcoach was voor mij een heel logische. Ondertussen heb ik al veel klanten geholpen met opruimen.

Klaar om aan de slag te gaan

Heb jij ook zin in die opgeruimde kast, een gestructureerde agenda of een overzichtelijke administratie? Huur mij als opruimcoach in en laten we samen aan de slag gaan. Ik werk in de omgeving van Amsterdam, maar ook als je iets verder weg woont, kom ik graag naar je toe.

Opruimcoach Amsterdam

Ervaringen van mijn klanten

Jarenlang hikte ik tegen het opruimen van mijn overvolle zolder aan. Totdat Meta me te hulp schoot. Samen hebben we hoekje voor hoekje opgeruimd en met een overvolle auto reed ik naar de stort. Het was voor mij een goede boost om ook de rest van het huis op te ruimen. Met de tips van Meta is dit gelukt. Ik wist niet dat een mens zo gelukkig kon worden van een opgeruimd huis. Dank je wel Meta, je bent een topper.

Janine uit Wijchen
Rating: 5

Before Meta came we did not know about professional organizing. This was our first experience and we are so surprised. Meta asked us many questions about how we use our kitchen. In the meantime she was organizing, than she finished and the result is amazing! It’s so logical and organized.

Miri uit Amstelveen
Rating: 5

We bevonden ons in een unieke situatie, namelijk het samenvoegen van de erfenis/ inboedel van mijn ouders met onze eigen spullen. Er zijn heel veel emotionele herinneringen bij heel veel spullen.
Meta bracht rust mee toen ze binnenkwam. Door haar aanpak en uitleg was het voor mij en mijn man ook simpeler om de rest van het huis aan te pakken. Alle kleine dingen die nog moesten gebeuren werden ineens minder overweldigend. Door Meta’s praktische kijk kon ik ook meer afstand nemen en makkelijker beslissingen nemen over wat ik echt wilde houden en wat niet. Dat pas ik nog steeds toe. Een fijne samenwerking, die ik iedereen kan aanbevelen.

Joyce uit Amstelveen
Rating: 5

Meta heeft mij geholpen bij het uitpakken van de verhuisdozen. Ze was ontzettend hands-on en was een steun in de rug die verhuisweek. In zo’n week waarin zoveel gebeurd, is het fijn om iemand naast je te hebben, die je helpt en van aanpakken weet!

Petra uit Amstelveen
Rating: 5

Ik schrijf niet zo snel een testimonial, maar voor Meta maak ik graag een uitzondering. Haar aanpak is exact wat ik nodig had met mijn rommel, het voelde veilig en was doelgericht. Meta is snel en precies. Ze ging gelijk aan de slag en wist direct wat er nodig was en ik was daarbij zelf een natuurlijk onderdeel van het proces. Ik kijk er naar uit om vaker met haar samen te werken.

Klant uit Amsterdam
Rating: 5
Back To Top