Ga naar hoofdinhoud
06-34230304 info@organizenow.nl

OrganizeNow: jouw opruimcoach in Amsterdam en omgeving

Wil je mij inhuren om jou te helpen met opruimen? Dan vind je het vast fijn te weten wie deze opruimcoach is. Als we samen aan de slag gaan in jouw huis of op jouw werkplek, moeten we natuurlijk wel een goede match zijn. Ik stel me graag aan je voor.

Als moeder van jonge, schoolgaande kinderen met een drukke baan weet ik hoe het is om alle ballen in de lucht te moeten houden. Veel mensen met een druk bestaan vragen zich vertwijfeld af ‘Waar blijft de tijd voor mezelf?’ ‘Hoe vind ik de juiste balans?’ Het lijkt maar niet te lukken. Spullen of documenten stapelen zich op en je verliest langzaam maar zeker het overzicht. Of dat nou thuis of op kantoor is. Troost je, je bent niet de enige.

Gelukkig is er nu hulp: OrganizeNow helpt je met het structureren en ordenen van jouw spullen, documenten en dus tijd. Zo heb jij straks weer ruimte voor de dingen waar je zo van geniet.

Opruimcoach Amsterdam en omgeving

Ik ben Meta Wielage uit Amstelveen en heb in 2020 mijn bedrijf OrganizeNow opgericht. Eigenlijk is het bijzonder dat het zo lang duurde voordat ik opruimcoach werd. Als kind was ik al dol op sorteren: kleur bij kleur, vorm bij vorm, zo lang het maar bij elkaar hoorde. Op de middelbare school schreef ik een opstel over opruimen.

Ook nu als volwassene houd ik nog steeds van orde scheppen en structuur aanbrengen. Voor mij is het een automatisme en het kost me geen enkele moeite. En ik wil dat het voor jou ook allemaal minder moeizaam gaat. Want dat kan écht. Of dat nou in je eigen huis of op kantoor is.

Van reisbranche en bedrijfsleven naar professionele opruimspecialist

Ook in mijn vorige banen zette ik mijn organisatorische talenten in. Als hostess voor Sudtours heb ik honderden vakantiegangers in Spanje en Griekenland begroet. Ik was 24/7 bezig met zorgen dat alles op rolletjes liep. In deze periode ben ik veel verhuisd en moest steeds een nieuw thuis voor mezelf creëren. Ik weet als geen ander hoe belangrijk dat thuisgevoel is. En dus ook hoe je dat razendsnel voor elkaar krijgt.

In het bedrijfsleven was ik de spin in het web. Ik bewaakte deadlines en afspraken, hield internationale klanten op de hoogte van de voortgang van hun project, deed de projectadministratie en organiseerde zakenreizen. Heerlijk vond ik dat. Het zorgen voor kwaliteit en het geven van een topservice, is waar het allemaal om draait voor mij.

En natuurlijk jeukten mijn handen op kantoor regelmatig. In elk bedrijf waar ik werkte, heb ik geordend en opgeruimd; van archief tot voorraadkast. De stap naar professioneel opruimcoach was voor mij een heel logische. Ondertussen heb ik al veel klanten geholpen met opruimen.

Klaar om aan de slag te gaan

Heb jij ook zin in die opgeruimde kast, een gestructureerde agenda of een overzichtelijke administratie? Huur mij als opruimcoach in en laten we samen aan de slag gaan. Ik werk in de omgeving van Amsterdam, maar ook als je iets verder weg woont, kom ik graag naar je toe.

Opruimcoach Amsterdam

Ervaringen van mijn klanten

Meta heeft mij geholpen bij het opruimen van mijn kledingkast. Mijn kledingkast was veel te vol en ik wist niet meer precies wat ik had. Ik heb van zoveel kleding afscheid kunnen nemen, dat voelt zo goed! Het overzicht is weer terug en ik kan makkelijk mijn kleding pakken en ook weer terughangen. Heel waardevol om dit samen met een expert te doen!

Anne uit Aalsmeer
Rating: 5

Ik ben zo ontzettend blij met jouw hulp! Het opruimen werkt door in alles wat ik doe. Ik ga met onverminderd enthousiasme door met het opruimen van mijn huis.

Klant uit Amsterdam
Rating: 5

Ik schrijf niet zo snel een testimonial, maar voor Meta maak ik graag een uitzondering. Haar aanpak is exact wat ik nodig had met mijn rommel, het voelde veilig en was doelgericht. Meta is snel en precies. Ze ging gelijk aan de slag en wist direct wat er nodig was en ik was daarbij zelf een natuurlijk onderdeel van het proces. Ik kijk er naar uit om vaker met haar samen te werken.

Klant uit Amsterdam
Rating: 5

Before Meta came we did not know about professional organizing. This was our first experience and we are so surprised. Meta asked us many questions about how we use our kitchen. In the meantime she was organizing, than she finished and the result is amazing! It’s so logical and organized.

Miri uit Amstelveen
Rating: 5

We hebben Meta ingeschakeld om te helpen bij het opruimen van mijn huis zodat de spullen van mijn vriendin straks ook een plek kunnen hebben in ons huis. We willen gaan samenwonen en nu is er ruimte.
Van nature vind ik het lastig om dingen weg te doen, dus hulp om te leren afscheid nemen van spullen was handig. Vooral het besef dat de herinnering aan een voorwerp nog steeds bestaat, ook al is het voorwerp niet meer in je huis, heeft mij enorm geholpen.

Het allerfijnst aan de service van Meta is haar concrete aanpak (strak plan, alle spullen gaan na afloop direct met haar mee in de auto), maar met oog voor degene die ze helpt.
Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik niks tegen mijn zin in hoefde te doen, maar zij is wel doortastend genoeg om mij ook dingen te laten weggooien. Hele prettige en open communicatie, heel fijne samenwerking, en zeer doelgerichte en concrete, maar nog steeds persoonlijke aanpak.

Wouter en Astrid uit Haarlem
Rating: 5

Meta heeft mij  handvatten gegeven om in totale chaos een start te kunnen maken met opruimen. Deze 3 punten gaven mij houvast en sturing bij beginnen met opruimen: houden, weggooien of kringloop. Daarna de ruimte opnieuw inrichten en zorgen dat het zo blijft. Ik leerde om niet te grote doelen te stellen in een keer. Nu heb ik een voldaan gevoel over wat wel gelukt is. Je inspireert en enthousiasmeert! Thanks Meta!

Dieuwke uit Amstelveen
Rating: 5

Nadat Meta eerder met mij mijn kledingkast heeft opgeruimd, heb ik haar opnieuw om hulp gevraagd. Ik probeerde het systeem te handhaven maar ik had opnieuw te veel kleding in mijn kast. Ik vind het moeilijk om dingen weg te doen. Heel fijn om Meta weer in huis te hebben, ze weet precies de juiste vragen te stellen, zodat ik keuzes kon maken en wederom achterblijf met een keurig nette kast met genoeg ruimte.
Weggooien en doneren, vooral het laatste spreekt mij erg aan. Het idee dat iemand nog plezier heeft van mijn mooie spulletjes. Ik blijf achter met een opgeruimd en blij gevoel!

Rosa uit Amsterdam
Rating: 5

We bevonden ons in een unieke situatie, namelijk het samenvoegen van de erfenis/ inboedel van mijn ouders met onze eigen spullen. Er zijn heel veel emotionele herinneringen bij heel veel spullen.
Meta bracht rust mee toen ze binnenkwam. Door haar aanpak en uitleg was het voor mij en mijn man ook simpeler om de rest van het huis aan te pakken. Alle kleine dingen die nog moesten gebeuren werden ineens minder overweldigend. Door Meta’s praktische kijk kon ik ook meer afstand nemen en makkelijker beslissingen nemen over wat ik echt wilde houden en wat niet. Dat pas ik nog steeds toe. Een fijne samenwerking, die ik iedereen kan aanbevelen.

Joyce uit Amstelveen
Rating: 5

Meta is a very professional organize coach who doesn’t lose the personal touch.
Before the project she came up with a clear plan and helped me to mentally prepare for it. During the project, she helped to stay motivated and focused till the end. In a gentle way, she challenged me to make difficult decisions. She listened and adjusted her plan that would suit best to our home/family situation.  It was a very pleasant experience and I highly recommend Meta.

Sunny uit Vleuten
Rating: 5

It was an awesome experience working with you!

Kelly uit Amsterdam
Rating: 5

I asked Meta to help during the move to our new home. Meta helped us to unpack and organize in this very busy period. It was a big relief that she could work with my teenage kids to get their rooms and closets organized. She has organized our walk-in closet, our kitchen, our bathroom and our bedrooms. I would definitely recommend her, she is a great help!

Mariana uit Amstelveen
Rating: 5

My kitchen is super organized and I can find everything again. Emptying the dishwasher is so much easier.
Thank you so much Meta, it looks amazing!

Lauren uit Amsterdam
Rating: 5

Meta is geweldig. Door de intake is ze goed op de hoogte van je wensen, geeft een realistisch beeld van de mogelijkheden en is goed voorbereid als ze begint. Op een hele prettige manier zorgt ze ervoor dat je de juiste spullen in huis behoudt. De manier van opnieuw inrichten heeft er bij mij voor gezorgd dat ik niet zoals gedacht een extra kast moest kopen maar ruimte over heb gehouden. Ze werkt heel efficiënt, is discreet en in mijn ervaring een hele prettige persoonlijkheid om mee samen te werken, aanrader dus!

Anne uit Amsterdam
Rating: 5

Super happy with my kitchen!

Klant uit Amstelveen
Rating: 5
Back To Top