Ga naar hoofdinhoud
06-34230304 info@organizenow.nl

Aan de slag met een professional organizer:

Ik help je graag om van jouw huis weer een thuis te maken. Een plek waar je heerlijk thuis komt na een drukke dag en waar je graag mensen uitnodigt. Je hebt steeds geen tijd, de weken vliegen voorbij, maar je wil wel echt deze klus gaan aanpakken.
Gun jezelf de luxe van hulp van een expert. Opruimen, organiseren en systemen aanbrengen zit in mijn dna, het kost me geen enkele moeite. Ik help je je klus eindelijk te klaren met mijn enthousiaste, doelgerichte en praktische aanpak!

Werkwijze

Hier lees je hoe wij in 4 stappen jouw doel gaan halen:

1: Contact: Als je contact met me hebt opgenomen via mail, app of telefoon, plannen we zo snel mogelijk een afspraak in bij jou thuis.

2:  Kennismaken: in dit vrijblijvende gesprek van maximaal 1 uur bespreken we jouw knelpunten, doelen en wensen voor de klus waarmee je geholpen wil worden. Na de gratis intake kan ik een goede inschatting doen van het aantal uren wat ik denk nodig te hebben.
Ik maak altijd een prijsopgave. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

3:  Opruimsessies: Samen gaan we aan de slag om jouw huis weer op orde te krijgen. Ik help je met keuzes maken. Jij geeft het tempo aan en bepaald welke spullen er weg mogen. Ik bedenk een systeem voor jou op maat en zal dat tijdens onze opruimsessies toepassen. Dit systeem kun je altijd blijven volgen zodat het na mijn vertrek ook opgeruimd blijft.

4: Genieten: van het resultaat en de ruimte! Je huis is weer een thuis en je hebt weer tijd voor die dingen die voor jou belangrijk zijn!

Weest gerust. Als professional organizer heb ik een geheimhoudingsplicht. Ik ga bovendien altijd discreet te werk.

Professional Organizer tarieven:

  • Mijn uurtarief van €70,- incl BTW is het uitgangspunt voor een offerte op maat voor ruimtes in jouw huis.
  • Kennismakingsgesprek is gratis
  • Mijn tarief voor bedrijven is €95,- exclusief btw per uur.
  • Wil je mijn hulp voor een groter project? Dan maak ik graag een offerte met een aantrekkelijke projectprijs voor je.

Dit is inclusief:

  • Kleine organising materialen, zo kunnen we meteen aan de slag!
  • Samenvatting na elke sessie + evt. huiswerk om zelf mee aan de slag te gaan.
  • Contact tussen de sessies door, zo blijf jij gemotiveerd.
  • Contactmoment een maand na onze laatste sessie.
  • Reiskosten inbegrepen tot 20km enkele reis, hierna bereken ik €0,30 per km op basis van Google maps. Parkeerkosten reken ik altijd door.

Meta:

“Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om het beste uit hun huis, kantoor en tijd te halen zodat ze weer zelf de regie hebben over hun spullen en agenda waardoor er weer ruimte is om te genieten”.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Waarom lukt het mij zelf niet om op te ruimen?

Veel van mijn klanten hebben een drukke baan, kinderen, een druk sociaal leven, hobby’s en komen eigenlijk vooral tijd te kort. Je bent hierin dus niet de enige. Goed opruimen en ontspullen kost tijd. Gelukkig weten steeds meer mensen de weg naar een organizer te vinden om te helpen met het opruimen van hun huis. Het kan een uitkomst zijn om samen met professional op te ruimen en een systeem aan te brengen wat je daarna zelf kan onderhouden. Als je bedenkt dat straks je huishouden soepel loopt, je niet hoeft te zoeken naar spullen en weet wat je in huis hebt, dan is het nu een investering maar op termijn bespaar je tijd en geld.

Ga je al mijn spullen weggooien?

Nee hoor, wees gerust. Jij bepaalt zelf van welke spullen je afstand doet. Ik help je in dit proces door je vragen te stellen zodat je kritisch naar je spullen kijkt. Mijn uitgangspunt is niet zoveel mogelijk weg doen, maar alleen te houden wat je nodig hebt of datgene wat je écht graag wilt houden.

Wat gebeurt er met de spullen die ik niet meer wil houden?

Samen kijken we wat de beste bestemming is voor deze spullen. Ik neem na elke werksessie zoveel mogelijk spullen voor je mee in mijn auto. Ik breng deze naar de kringloopwinkel of een ander passend goed doel. De spullen die afgevoerd kunnen worden breng ik naar het afvalbrengstation waar alle materialen gerecycled worden. Als organizer ben ik blij dat ik daar ook alle spullen kan sorteren: hout, metaal, hard plastic, kleine elektrische apparaten, etc.

Kan ik je ook inhuren om de klus voor mij te doen?

Ja, dat kan. Uiteraard in goed overleg. Soms ben je zo druk en weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om te beginnen. In dat geval kan het een uitkomst zijn dat ik voor jou aan de slag ga en jouw keuken, woonkamer, kasten, slaapkamer op orde breng. Natuurlijk gooi ik niets weg. Ik zal suggesties doen, en omdat jij stand-by staat, kunnen we tussen het opruimen door steeds beslissingen nemen. De rest doe ik. Hoe fijn is dat?

Wat is een Professional Organizer?

Een professional organizer is een expert in het aanbrengen van rust, ruimte en overzicht. Het is een praktische coach die jou begeleidt bij het maken van keuzes over spullen, documenten en tijd.

Lees hier de volledige omschrijving op de website van de NBPO:
Wat doet een professional organizer op de particuliere markt? – NBPO

Hier kun je het youtube filmpje van de NBPO bekijken:
NBPO – Professional Organizing voor de particuliere markt [ondertiteld] – YouTube

Wat is de NBPO?

Dit is de Nederlandse Beroepvereniging voor Professional Organizers (NBPO). Ik heb hier mijn opleiding met succes afgerond en hanteer de algemene voorwaarden van de NBPO.

Lid zijn van de NBPO betekent ook dat je werkt volgens de beroepscode. Dit betekent discretie, geheimhoudingsplicht, zorgvuldigheid en professionaliteit. Ook het blijven ontwikkelen van mezelf in het vakgebied valt onder de beroepscode. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

Waar doe je kennis op?

Vanuit de NBPO zijn er diverse trainingen, lezingen en themadagen die ik bijwoon om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van professional organizing.
Ook ben ik aangesloten bij een intervisiegroep. Met 5 organizers helpen we elkaar door intervisie te doen met professional organizer vraagstukken. We leren van en met elkaar zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen. Verder hou ik mijn kennis up to date door boeken te lezen en de laatste trends te volgen op het gebied van opruimen en ontspullen.

Ervaringen van mijn klanten

Mijn garderobe kast was uit zijn voegen gegroeid. Ik kon het zowel psychisch als fysiek niet meer in orde krijgen. Ik wist dat ik hulp nodig had. Door te googelen ben ik uitgekomen bij de website van Meta, ik heb contact gezocht en meteen de dag erna benaderde Meta mij. We hadden meteen een klik. Ook stelde ze mij gerust dat het goed zou komen. Ik wist meteen dat ik niet verder hoefde te zoeken voor hulp. Ik had deze, in haar, gevonden.

2 Volle dagen is Meta met een heel fijne collega gekomen. Alles werd zo gesorteerd dat ik overzicht had en ik makkelijk kon kiezen wat ik graag wilde houden. Daardoor heb ik nog 1/3 van mijn kleding over. Het past weer in de kasten en hangt nu netjes op dezelfde hangers of ligt in mooie mandjes (gelabeld) op mijn slaapkamer. Ik hoef niet meer de zolder op om kleding te zoeken. Heerlijk ik heb weer overzicht.

De manier van werken van Meta is heel prettig en zeer professioneel. Ook fijn dat het teveel aan kleding meteen afgevoerd wordt. Daarbij merk je gewoon ze voor de client een zo fijn mogelijk resultaat wilt achter laten. Ze heeft zorg en begrip voor de client. Haar manier van benaderen voelt als een warme deken.

Ik vind dat iedereen die in zo’n situatie zat als ik een Meta verdiend. Ze is kundig, professioneel en lief. Ook zit ze nooit stil. Het is een wervelwind die door je huis gaat. Op een wijze dat je nergens last van hebt. Ik kan haar niet vaak genoeg bedanken.

Esther uit Maastricht
Rating: 5

Ik heb de hulp van Meta ingeschakeld om me te helpen met het reorganiseren van een aantal kasten in huis. Omdat ik voldoende ruimte heb, ligt er overal wat en ik stoorde me aan bepaalde indeling maar ik zag ook de oplossing niet. Meta is een erg prettig persoon en straalt rust en deskundigheid uit, dat is heel fijn omdat je toch door je persoonlijke spullen heen gaat.
Zij kwam met praktische oplossingen en kleine wijzigingen met grote impact. Voor de dingen die we niet meteen konden aanpassen hebben we samen een plan gemaakt en een lijstje met producten. Wat ik fijn vind is dat het ook betaalbare oplossingen zijn. Meta laat ruimte voor eigen wensen. Ze draagt de aanpassing aan maar het is aan jezelf of je dat ook wil toepassen. Dankjewel Meta voor je hulp!

Maxine uit Vinkeveen
Rating: 5

Als we gaan opruimen zakt mij soms de moed in de schoenen als ik de enorme berg met spullen zie die opgeruimd moet worden. Gelukkig ziet Meta vooral de ruimte die ontstaat als er opgeruimd is en dat inspireert mij om door te gaan.

Klant uit Amsterdam
Rating: 5

Ik zag het niet zitten om in mijn eentje te beginnen met het opruimen van mijn zolder en schuur, er stonden spullen die ik meer dan 30 jaar had bewaard. Ik vond het erg lastig om afscheid te nemen van spullen. Het begon met de workshop die Meta gaf over opruimen. Dit triggerde mij enorm want ik wilde echt heel graag beginnen. Eerst dacht ik op afstand, met online hulp, maar al gauw veranderde dat. Ik wilde echt sámen opruimen, zodat ik kon praten over de spullen waar ik afscheid van ging nemen. Het is toch een erg emotioneel proces.
Meta heeft me hier heel goed bij geholpen, het was fijn om dit samen met haar te doen. Door de tips van Meta blijft het ook opgeruimd. Het geeft me een heel fijn gevoel en rust in mijn hoofd. Het is een investering in je eigen toekomst die ik iedereen kan aanraden!

Anita uit Rijsenhout
Rating: 5

Meta is een heel prettig persoon die snel to the point komt op een een fijne en efficiënte manier. Ze weet hoe je van een totale chaos (mijn kasten) weer een geordende kast kan maken…zo blij mee! Soms maar met wat kleine aanpassingen… Dankjewel Meta!

Deborah uit Leiderdorp
Rating: 5

Meta heeft mij geholpen bij het opruimen van mijn kledingkast. Mijn kledingkast was veel te vol en ik wist niet meer precies wat ik had. Ik heb van zoveel kleding afscheid kunnen nemen, dat voelt zo goed! Het overzicht is weer terug en ik kan makkelijk mijn kleding pakken en ook weer terughangen. Heel waardevol om dit samen met een expert te doen!

Anne uit Aalsmeer
Rating: 5

Ik ben zo ontzettend blij met jouw hulp! Het opruimen werkt door in alles wat ik doe. Ik ga met onverminderd enthousiasme door met het opruimen van mijn huis.

Klant uit Amsterdam
Rating: 5

Ik schrijf niet zo snel een testimonial, maar voor Meta maak ik graag een uitzondering. Haar aanpak is exact wat ik nodig had met mijn rommel, het voelde veilig en was doelgericht. Meta is snel en precies. Ze ging gelijk aan de slag en wist direct wat er nodig was en ik was daarbij zelf een natuurlijk onderdeel van het proces. Ik kijk er naar uit om vaker met haar samen te werken.

Klant uit Amsterdam
Rating: 5

Before Meta came we did not know about professional organizing. This was our first experience and we are so surprised. Meta asked us many questions about how we use our kitchen. In the meantime she was organizing, than she finished and the result is amazing! It’s so logical and organized.

Miri uit Amstelveen
Rating: 5

We hebben Meta ingeschakeld om te helpen bij het opruimen van mijn huis zodat de spullen van mijn vriendin straks ook een plek kunnen hebben in ons huis. We willen gaan samenwonen en nu is er ruimte.
Van nature vind ik het lastig om dingen weg te doen, dus hulp om te leren afscheid nemen van spullen was handig. Vooral het besef dat de herinnering aan een voorwerp nog steeds bestaat, ook al is het voorwerp niet meer in je huis, heeft mij enorm geholpen.

Het allerfijnst aan de service van Meta is haar concrete aanpak (strak plan, alle spullen gaan na afloop direct met haar mee in de auto), maar met oog voor degene die ze helpt.
Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik niks tegen mijn zin in hoefde te doen, maar zij is wel doortastend genoeg om mij ook dingen te laten weggooien. Hele prettige en open communicatie, heel fijne samenwerking, en zeer doelgerichte en concrete, maar nog steeds persoonlijke aanpak.

Wouter en Astrid uit Haarlem
Rating: 5

Meta heeft mij  handvatten gegeven om in totale chaos een start te kunnen maken met opruimen. Deze 3 punten gaven mij houvast en sturing bij beginnen met opruimen: houden, weggooien of kringloop. Daarna de ruimte opnieuw inrichten en zorgen dat het zo blijft. Ik leerde om niet te grote doelen te stellen in een keer. Nu heb ik een voldaan gevoel over wat wel gelukt is. Je inspireert en enthousiasmeert! Thanks Meta!

Dieuwke uit Amstelveen
Rating: 5

Nadat Meta eerder met mij mijn kledingkast heeft opgeruimd, heb ik haar opnieuw om hulp gevraagd. Ik probeerde het systeem te handhaven maar ik had opnieuw te veel kleding in mijn kast. Ik vind het moeilijk om dingen weg te doen. Heel fijn om Meta weer in huis te hebben, ze weet precies de juiste vragen te stellen, zodat ik keuzes kon maken en wederom achterblijf met een keurig nette kast met genoeg ruimte.
Weggooien en doneren, vooral het laatste spreekt mij erg aan. Het idee dat iemand nog plezier heeft van mijn mooie spulletjes. Ik blijf achter met een opgeruimd en blij gevoel!

Rosa uit Amsterdam
Rating: 5

We bevonden ons in een unieke situatie, namelijk het samenvoegen van de erfenis/ inboedel van mijn ouders met onze eigen spullen. Er zijn heel veel emotionele herinneringen bij heel veel spullen.
Meta bracht rust mee toen ze binnenkwam. Door haar aanpak en uitleg was het voor mij en mijn man ook simpeler om de rest van het huis aan te pakken. Alle kleine dingen die nog moesten gebeuren werden ineens minder overweldigend. Door Meta’s praktische kijk kon ik ook meer afstand nemen en makkelijker beslissingen nemen over wat ik echt wilde houden en wat niet. Dat pas ik nog steeds toe. Een fijne samenwerking, die ik iedereen kan aanbevelen.

Joyce uit Amstelveen
Rating: 5
Back To Top