Ga naar hoofdinhoud
06-34230304 info@organizenow.nl

Aan de slag met een professional organizer:

Ik help je graag om van jouw huis weer een thuis te maken. Een plek waar je heerlijk thuis komt na een drukke dag en waar je graag mensen uitnodigt. Je hebt steeds geen tijd, de weken vliegen voorbij, maar je wil wel echt deze klus gaan aanpakken.
Gun jezelf de luxe van hulp van een expert. Opruimen, organiseren en systemen aanbrengen zit in mijn dna, het kost me geen enkele moeite. Ik help je je klus eindelijk te klaren met mijn enthousiaste, doelgerichte en praktische aanpak!

Werkwijze

Hier lees je hoe wij in 4 stappen jouw doel gaan halen:

1: Contact: Als je contact met me hebt opgenomen via mail, app of telefoon, plannen we zo snel mogelijk een afspraak in bij jou thuis.

2:  Kennismaken: in dit vrijblijvende gesprek van maximaal 1 uur bespreken we jouw knelpunten, doelen en wensen voor de klus waarmee je geholpen wil worden. Na de gratis intake kan ik een goede inschatting doen van het aantal uren wat ik denk nodig te hebben.
Ik maak altijd een prijsopgave. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

3:  Opruimsessies: Samen gaan we aan de slag om jouw huis weer op orde te krijgen. Ik help je met keuzes maken. Jij geeft het tempo aan en bepaald welke spullen er weg mogen. Ik bedenk een systeem voor jou op maat en zal dat tijdens onze opruimsessies toepassen. Dit systeem kun je altijd blijven volgen zodat het na mijn vertrek ook opgeruimd blijft.

4: Genieten: van het resultaat en de ruimte! Je huis is weer een thuis en je hebt weer tijd voor die dingen die voor jou belangrijk zijn!

Weest gerust. Als professional organizer heb ik een geheimhoudingsplicht. Ik ga bovendien altijd discreet te werk.

Professional Organizer tarieven:

  • Kennismakingsgesprek is gratis
  • Mijn uurtarief van €65,- incl BTW is het uitgangspunt voor een offerte op maat voor ruimtes in jouw huis.
  • Mijn tarief voor bedrijven is €95,- exclusief btw per uur.
  • Wil je mijn hulp voor een groter project? Dan maak ik graag een offerte met een aantrekkelijke projectprijs voor je.

Dit is inclusief:

  • Reiskosten tot 30km vanaf Amstelveen, hierna bereken ik €0,21 per km op basis van Google maps.
  • Het afvoeren van spullen naar de kringloop. Op voorwaarde dat het in mijn auto past.
  • Kleine organising materialen, zo kunnen we meteen aan de slag!
  • Contactmoment een maand na onze laatste sessie.

Dit is exclusief:

  • Parkeerkosten 

Meta:

“Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om het beste uit hun huis, kantoor en tijd te halen zodat ze weer zelf de regie hebben over hun spullen en agenda waardoor er weer ruimte is om te genieten”.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Waarom lukt het mij zelf niet om op te ruimen?

Veel van mijn klanten hebben een drukke baan, kinderen, een druk sociaal leven, hobby’s en komen eigenlijk vooral tijd te kort. Je bent hierin dus niet de enige. Goed opruimen en ontspullen kost tijd. Gelukkig weten steeds meer mensen de weg naar een organizer te vinden om te helpen met het opruimen van hun huis. Het kan een uitkomst zijn om samen met professional op te ruimen en een systeem aan te brengen wat je daarna zelf kan onderhouden. Als je bedenkt dat straks je huishouden soepel loopt, je niet hoeft te zoeken naar spullen en weet wat je in huis hebt, dan is het nu een investering maar op termijn bespaar je tijd en geld.

Ga je al mijn spullen weggooien?

Nee hoor, wees gerust. Jij bepaalt zelf van welke spullen je afstand doet. Ik help je in dit proces door je vragen te stellen zodat je kritisch naar je spullen kijkt. Mijn uitgangspunt is niet zoveel mogelijk weg doen, maar alleen te houden wat je nodig hebt of datgene wat je écht graag wilt houden.

Wat gebeurd er met de spullen die ik niet meer wil houden?

Samen kijken we wat de beste bestemming is voor deze spullen. Ik neem na elke werksessie zoveel mogelijk spullen voor je mee in mijn auto. Ik breng deze naar de kringloopwinkel of een ander passend goed doel. De spullen die afgevoerd kunnen worden breng ik naar het afvalbrengstation waar alle materialen gerecycled worden. Als organizer ben ik blij dat ik daar ook alle spullen kan sorteren: hout, metaal, hard plastic, kleine elektrische apparaten, etc.

Kan ik je ook inhuren om de klus voor mij te doen?

Ja, dat kan. Uiteraard in goed overleg. Soms ben je zo druk en weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om te beginnen. In dat geval kan het een uitkomst zijn dat ik voor jou aan de slag ga en jouw keuken, woonkamer, kasten, slaapkamer op orde breng. Natuurlijk gooi ik niets weg. Ik zal suggesties doen, en omdat jij stand-by staat, kunnen we tussen het opruimen door steeds beslissingen nemen. De rest doe ik. Hoe fijn is dat?

Wat is een Professional Organizer?

Een professional organizer is een expert in het aanbrengen van rust, ruimte en overzicht. Het is een praktische coach die jou begeleidt bij het maken van keuzes over spullen, documenten en tijd.

Lees hier de volledige omschrijving op de website van de NBPO:
Wat doet een professional organizer op de particuliere markt? – NBPO

Hier kun je het youtube filmpje van de NBPO bekijken:
NBPO – Professional Organizing voor de particuliere markt [ondertiteld] – YouTube

Wat is de NBPO?

Dit is de Nederlandse Beroepvereniging voor Professional Organizers.( NBPO). Ik heb hier mijn opleiding met succes afgerond. Ik ben lid van de NBPO wat inhoud dat je werkt volgens de gedragscode waarin onder andere geheimhouding centraal staat. Zo weet je dat je een goede keuze maakt.
Ik hanteer de algemene voorwaarden van de NBPO.

Waar doe je kennis op?

Vanuit de NBPO zijn er diverse trainingen, lezingen en themadagen die ik bijwoon om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van professional organizing.
Ook ben ik aangesloten bij een intervisiegroep. Met 5 organizers helpen we elkaar door intervisie te doen met professional organizer vraagstukken. We leren van en met elkaar zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen. Verder hou ik mijn kennis up to date door boeken te lezen en de laatste trends te volgen op het gebied van opruimen en ontspullen.

Ervaringen van mijn klanten

Meta heeft mij geholpen bij het opruimen van mijn kledingkast. Mijn kledingkast was veel te vol en ik wist niet meer precies wat ik had. Ik heb van zoveel kleding afscheid kunnen nemen, dat voelt zo goed! Het overzicht is weer terug en ik kan makkelijk mijn kleding pakken en ook weer terughangen. Heel waardevol om dit samen met een expert te doen!

Anne uit Aalsmeer
Rating: 5

Ik ben zo ontzettend blij met jouw hulp! Het opruimen werkt door in alles wat ik doe. Ik ga met onverminderd enthousiasme door met het opruimen van mijn huis.

Klant uit Amsterdam
Rating: 5

Ik schrijf niet zo snel een testimonial, maar voor Meta maak ik graag een uitzondering. Haar aanpak is exact wat ik nodig had met mijn rommel, het voelde veilig en was doelgericht. Meta is snel en precies. Ze ging gelijk aan de slag en wist direct wat er nodig was en ik was daarbij zelf een natuurlijk onderdeel van het proces. Ik kijk er naar uit om vaker met haar samen te werken.

Klant uit Amsterdam
Rating: 5

Before Meta came we did not know about professional organizing. This was our first experience and we are so surprised. Meta asked us many questions about how we use our kitchen. In the meantime she was organizing, than she finished and the result is amazing! It’s so logical and organized.

Miri uit Amstelveen
Rating: 5

We hebben Meta ingeschakeld om te helpen bij het opruimen van mijn huis zodat de spullen van mijn vriendin straks ook een plek kunnen hebben in ons huis. We willen gaan samenwonen en nu is er ruimte.
Van nature vind ik het lastig om dingen weg te doen, dus hulp om te leren afscheid nemen van spullen was handig. Vooral het besef dat de herinnering aan een voorwerp nog steeds bestaat, ook al is het voorwerp niet meer in je huis, heeft mij enorm geholpen.

Het allerfijnst aan de service van Meta is haar concrete aanpak (strak plan, alle spullen gaan na afloop direct met haar mee in de auto), maar met oog voor degene die ze helpt.
Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik niks tegen mijn zin in hoefde te doen, maar zij is wel doortastend genoeg om mij ook dingen te laten weggooien. Hele prettige en open communicatie, heel fijne samenwerking, en zeer doelgerichte en concrete, maar nog steeds persoonlijke aanpak.

Wouter en Astrid uit Haarlem
Rating: 5

Meta heeft mij  handvatten gegeven om in totale chaos een start te kunnen maken met opruimen. Deze 3 punten gaven mij houvast en sturing bij beginnen met opruimen: houden, weggooien of kringloop. Daarna de ruimte opnieuw inrichten en zorgen dat het zo blijft. Ik leerde om niet te grote doelen te stellen in een keer. Nu heb ik een voldaan gevoel over wat wel gelukt is. Je inspireert en enthousiasmeert! Thanks Meta!

Dieuwke uit Amstelveen
Rating: 5

Nadat Meta eerder met mij mijn kledingkast heeft opgeruimd, heb ik haar opnieuw om hulp gevraagd. Ik probeerde het systeem te handhaven maar ik had opnieuw te veel kleding in mijn kast. Ik vind het moeilijk om dingen weg te doen. Heel fijn om Meta weer in huis te hebben, ze weet precies de juiste vragen te stellen, zodat ik keuzes kon maken en wederom achterblijf met een keurig nette kast met genoeg ruimte.
Weggooien en doneren, vooral het laatste spreekt mij erg aan. Het idee dat iemand nog plezier heeft van mijn mooie spulletjes. Ik blijf achter met een opgeruimd en blij gevoel!

Rosa uit Amsterdam
Rating: 5

We bevonden ons in een unieke situatie, namelijk het samenvoegen van de erfenis/ inboedel van mijn ouders met onze eigen spullen. Er zijn heel veel emotionele herinneringen bij heel veel spullen.
Meta bracht rust mee toen ze binnenkwam. Door haar aanpak en uitleg was het voor mij en mijn man ook simpeler om de rest van het huis aan te pakken. Alle kleine dingen die nog moesten gebeuren werden ineens minder overweldigend. Door Meta’s praktische kijk kon ik ook meer afstand nemen en makkelijker beslissingen nemen over wat ik echt wilde houden en wat niet. Dat pas ik nog steeds toe. Een fijne samenwerking, die ik iedereen kan aanbevelen.

Joyce uit Amstelveen
Rating: 5

Meta is a very professional organize coach who doesn’t lose the personal touch.
Before the project she came up with a clear plan and helped me to mentally prepare for it. During the project, she helped to stay motivated and focused till the end. In a gentle way, she challenged me to make difficult decisions. She listened and adjusted her plan that would suit best to our home/family situation.  It was a very pleasant experience and I highly recommend Meta.

Sunny uit Vleuten
Rating: 5

It was an awesome experience working with you!

Kelly uit Amsterdam
Rating: 5

I asked Meta to help during the move to our new home. Meta helped us to unpack and organize in this very busy period. It was a big relief that she could work with my teenage kids to get their rooms and closets organized. She has organized our walk-in closet, our kitchen, our bathroom and our bedrooms. I would definitely recommend her, she is a great help!

Mariana uit Amstelveen
Rating: 5

My kitchen is super organized and I can find everything again. Emptying the dishwasher is so much easier.
Thank you so much Meta, it looks amazing!

Lauren uit Amsterdam
Rating: 5

Meta is geweldig. Door de intake is ze goed op de hoogte van je wensen, geeft een realistisch beeld van de mogelijkheden en is goed voorbereid als ze begint. Op een hele prettige manier zorgt ze ervoor dat je de juiste spullen in huis behoudt. De manier van opnieuw inrichten heeft er bij mij voor gezorgd dat ik niet zoals gedacht een extra kast moest kopen maar ruimte over heb gehouden. Ze werkt heel efficiënt, is discreet en in mijn ervaring een hele prettige persoonlijkheid om mee samen te werken, aanrader dus!

Anne uit Amsterdam
Rating: 5
Back To Top