Ga naar hoofdinhoud
06-34230304 info@organizenow.nl

Wil je hulp met het opruimen van je huis?

Het klinkt zo fijn: een overzichtelijk huis waar alles een eigen plek heeft. Een administratie die op orde is en een agenda waar genoeg ruimte is voor dingen die belangrijk voor je zijn.
De eerste stap is gezet, je bent bij OrganizeNow beland. Ik bied jou op allerlei vlakken hulp bij opruimen.

SPULLEN

Je kan bij mij terecht voor het opruimen, ontspullen en organiseren van alle ruimtes in je huis. Ik help je om het overzicht terug te krijgen, zorg voor een systeem op maat.

Wil je hulp met het opruimen van je huis? Ik help je met:

 • Opruimen en ordenen van je elke ruimte in je huis. Denk aan kledingkasten, woonkamer, garage, zolder, of hele huis voor meer rust en overzicht. Zo zorg je ervoor dat je niet meer hoeft te zoeken, geen dingen dubbel koopt en dat alles weer in de kast past.
 • Het slim inrichten van je keuken, kledingkast of voorraadkast met een systeem op maat voor jou. Je ziet in 1 oogopslag wat je hebt aan voorraad, er zijn geen producten over de datum en alles is makkelijk bereikbaar.
 • Ontspullen voor je verhuizing of verbouwing. Alleen nog spullen in dozen die je echt wilt meenemen of houden zodat je een frisse, opgeruimde start hebt op je nieuwe plek!
 • Het opnieuw indelen van ruimtes en kasten bij je thuis na gezinsuitbreiding of een scheiding. Een life-event. Zo heeft alles weer een logische en vaste plek en hoef je hier niet meer over na te denken.
 • Waardig opruimen na het overlijden van jouw dierbare. Je hoeft het niet alleen te doen.
Hulp bij opruimen huis

Meer weten over mijn werkwijze?

Wil je meer lezen over mijn werkwijze? Ik vertel je er graag meer over.

DOCUMENTEN & TIJD

Met meer dan 20 jaar werkervaring in voornamelijk ondersteunende en administratieve functies, kun je mij met een gerust hart inschakelen voor het op orde brengen van jouw documenten en agenda.
Ik weet hoe kostbaar tijd is en hoe fijn het is als je niet geleefd wordt door je agenda en taken, ik ben expert in het optimaliseren van planningen en agenda’s.  Wat we gaan doen:

 • Het verkleinen van die papierberg door het creëren van overzicht in je administratie.
 • Lucht in je agenda, weer controle over je tijd en taken.
 • Planning en prioriteiten, zorgen dat de dingen die belangrijk voor jou zijn in je planning komen en daar tijd voor maken in je drukke schema.
 • Efficiënt benutten van tijd, ik geef je tips & tricks.

Wil je graag weer overzicht?

Samen kom je verder. Plan hier je intake gesprek met mij in.

Hulp bij organiseren en opruimen

VERHUISSERVICE – vanaf 20u

Bij een verhuizing komt er veel op je af, er moet een hoop gepland worden. Om alles in goede banen te leiden kun je gelukkig vooraf al een hoop doen en regelen. Ik heb er meer over geschreven in mijn blog over verhuizen.
Je kan mij inschakelen voor verschillende fases in je verhuizing. Ik help je graag met:

 • Ontspullen: van te voren beslissen wat mee mag naar je nieuwe huis, zo heb je straks alleen die spullen in huis die je écht nodig hebt en die je écht in je huis wilt, een frisse start in je nieuwe huis!
 • Inpakken: vaak in combinatie met ontspullen, meteen alle spullen in dozen die je voorlopig niet meer nodig hebt, met een label erop zodat de verhuizers weten waar de doos straks naar toe moet op de verhuisdag.
 • Uitpakken: zorgen dat je je in no-time thuis voelt door uit te pakken in je nieuwe woning en alles volgens een systeem op maat in jouw nieuwe huis op te ruimen.
 • Minder stress tijdens je verhuizing en je snel thuis voelen op je nieuwe stek!
Professional organizer zakelijk

Meer weten over mij?

Wil je eerst wat meer lezen over wie ik ben? Ik vertel je graag waarom ik dit werk als opruimcoach zo graag doe.

Ervaringen van mijn klanten

Meta heeft mij geholpen bij het opruimen van mijn kledingkast. Mijn kledingkast was veel te vol en ik wist niet meer precies wat ik had. Ik heb van zoveel kleding afscheid kunnen nemen, dat voelt zo goed! Het overzicht is weer terug en ik kan makkelijk mijn kleding pakken en ook weer terughangen. Heel waardevol om dit samen met een expert te doen!

Anne uit Aalsmeer
Rating: 5

Ik ben zo ontzettend blij met jouw hulp! Het opruimen werkt door in alles wat ik doe. Ik ga met onverminderd enthousiasme door met het opruimen van mijn huis.

Klant uit Amsterdam
Rating: 5

Ik schrijf niet zo snel een testimonial, maar voor Meta maak ik graag een uitzondering. Haar aanpak is exact wat ik nodig had met mijn rommel, het voelde veilig en was doelgericht. Meta is snel en precies. Ze ging gelijk aan de slag en wist direct wat er nodig was en ik was daarbij zelf een natuurlijk onderdeel van het proces. Ik kijk er naar uit om vaker met haar samen te werken.

Klant uit Amsterdam
Rating: 5

Before Meta came we did not know about professional organizing. This was our first experience and we are so surprised. Meta asked us many questions about how we use our kitchen. In the meantime she was organizing, than she finished and the result is amazing! It’s so logical and organized.

Miri uit Amstelveen
Rating: 5

We hebben Meta ingeschakeld om te helpen bij het opruimen van mijn huis zodat de spullen van mijn vriendin straks ook een plek kunnen hebben in ons huis. We willen gaan samenwonen en nu is er ruimte.
Van nature vind ik het lastig om dingen weg te doen, dus hulp om te leren afscheid nemen van spullen was handig. Vooral het besef dat de herinnering aan een voorwerp nog steeds bestaat, ook al is het voorwerp niet meer in je huis, heeft mij enorm geholpen.

Het allerfijnst aan de service van Meta is haar concrete aanpak (strak plan, alle spullen gaan na afloop direct met haar mee in de auto), maar met oog voor degene die ze helpt.
Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik niks tegen mijn zin in hoefde te doen, maar zij is wel doortastend genoeg om mij ook dingen te laten weggooien. Hele prettige en open communicatie, heel fijne samenwerking, en zeer doelgerichte en concrete, maar nog steeds persoonlijke aanpak.

Wouter en Astrid uit Haarlem
Rating: 5

Meta heeft mij  handvatten gegeven om in totale chaos een start te kunnen maken met opruimen. Deze 3 punten gaven mij houvast en sturing bij beginnen met opruimen: houden, weggooien of kringloop. Daarna de ruimte opnieuw inrichten en zorgen dat het zo blijft. Ik leerde om niet te grote doelen te stellen in een keer. Nu heb ik een voldaan gevoel over wat wel gelukt is. Je inspireert en enthousiasmeert! Thanks Meta!

Dieuwke uit Amstelveen
Rating: 5

Nadat Meta eerder met mij mijn kledingkast heeft opgeruimd, heb ik haar opnieuw om hulp gevraagd. Ik probeerde het systeem te handhaven maar ik had opnieuw te veel kleding in mijn kast. Ik vind het moeilijk om dingen weg te doen. Heel fijn om Meta weer in huis te hebben, ze weet precies de juiste vragen te stellen, zodat ik keuzes kon maken en wederom achterblijf met een keurig nette kast met genoeg ruimte.
Weggooien en doneren, vooral het laatste spreekt mij erg aan. Het idee dat iemand nog plezier heeft van mijn mooie spulletjes. Ik blijf achter met een opgeruimd en blij gevoel!

Rosa uit Amsterdam
Rating: 5

We bevonden ons in een unieke situatie, namelijk het samenvoegen van de erfenis/ inboedel van mijn ouders met onze eigen spullen. Er zijn heel veel emotionele herinneringen bij heel veel spullen.
Meta bracht rust mee toen ze binnenkwam. Door haar aanpak en uitleg was het voor mij en mijn man ook simpeler om de rest van het huis aan te pakken. Alle kleine dingen die nog moesten gebeuren werden ineens minder overweldigend. Door Meta’s praktische kijk kon ik ook meer afstand nemen en makkelijker beslissingen nemen over wat ik echt wilde houden en wat niet. Dat pas ik nog steeds toe. Een fijne samenwerking, die ik iedereen kan aanbevelen.

Joyce uit Amstelveen
Rating: 5

Meta is a very professional organize coach who doesn’t lose the personal touch.
Before the project she came up with a clear plan and helped me to mentally prepare for it. During the project, she helped to stay motivated and focused till the end. In a gentle way, she challenged me to make difficult decisions. She listened and adjusted her plan that would suit best to our home/family situation.  It was a very pleasant experience and I highly recommend Meta.

Sunny uit Vleuten
Rating: 5

It was an awesome experience working with you!

Kelly uit Amsterdam
Rating: 5

I asked Meta to help during the move to our new home. Meta helped us to unpack and organize in this very busy period. It was a big relief that she could work with my teenage kids to get their rooms and closets organized. She has organized our walk-in closet, our kitchen, our bathroom and our bedrooms. I would definitely recommend her, she is a great help!

Mariana uit Amstelveen
Rating: 5

My kitchen is super organized and I can find everything again. Emptying the dishwasher is so much easier.
Thank you so much Meta, it looks amazing!

Lauren uit Amsterdam
Rating: 5

Meta is geweldig. Door de intake is ze goed op de hoogte van je wensen, geeft een realistisch beeld van de mogelijkheden en is goed voorbereid als ze begint. Op een hele prettige manier zorgt ze ervoor dat je de juiste spullen in huis behoudt. De manier van opnieuw inrichten heeft er bij mij voor gezorgd dat ik niet zoals gedacht een extra kast moest kopen maar ruimte over heb gehouden. Ze werkt heel efficiënt, is discreet en in mijn ervaring een hele prettige persoonlijkheid om mee samen te werken, aanrader dus!

Anne uit Amsterdam
Rating: 5

Super happy with my kitchen!

Klant uit Amstelveen
Rating: 5
Back To Top