Skip to content
06-34230304 info@organizenow.nl

Wil je hulp met het opruimen van je huis?

Het klinkt zo fijn: een overzichtelijk huis waar alles een eigen plek heeft. Een administratie die op orde is en een agenda waar genoeg ruimte is voor dingen die belangrijk voor je zijn.
De eerste stap is gezet, je bent bij OrganizeNow beland. Ik bied jou op allerlei vlakken hulp bij opruimen.

SPULLEN

Je kan bij mij terecht voor het opruimen, ontspullen en organiseren van alle ruimtes in je huis. Ik help je om het overzicht terug te krijgen, zorg voor een systeem op maat.

Wil je hulp met het opruimen van je huis? Ik help je met:

 • Opruimen en ordenen van je elke ruimte in je huis. Denk aan kledingkasten, woonkamer, garage, zolder, of hele huis voor meer rust en overzicht. Zo zorg je ervoor dat je niet meer hoeft te zoeken, geen dingen dubbel koopt en dat alles weer in de kast past.
 • Het slim inrichten van je keuken, kledingkast of voorraadkast met een systeem op maat voor jou. Je ziet in 1 oogopslag wat je hebt aan voorraad, er zijn geen producten over de datum en alles is makkelijk bereikbaar.
 • Ontspullen voor je verhuizing of verbouwing. Alleen nog spullen in dozen die je echt wilt meenemen of houden zodat je een frisse, opgeruimde start hebt op je nieuwe plek!
 • Het opnieuw indelen van ruimtes en kasten bij je thuis na gezinsuitbreiding of een scheiding. Een life-event. Zo heeft alles weer een logische en vaste plek en hoef je hier niet meer over na te denken.
 • Waardig opruimen na het overlijden van jouw dierbare. Je hoeft het niet alleen te doen.
Hulp bij opruimen huis

Meer weten over mijn werkwijze?

Wil je meer lezen over mijn werkwijze? Ik vertel je er graag meer over.

DOCUMENTEN & TIJD

Met meer dan 20 jaar werkervaring in voornamelijk ondersteunende en administratieve functies, kun je mij met een gerust hart inschakelen voor het op orde brengen van jouw documenten en agenda.
Ik weet hoe kostbaar tijd is en hoe fijn het is als je niet geleefd wordt door je agenda en taken, ik ben expert in het optimaliseren van planningen en agenda’s.  Wat we gaan doen:

 • Het verkleinen van die papierberg door het creëren van overzicht in je administratie.
 • Lucht in je agenda, weer controle over je tijd en taken.
 • Planning en prioriteiten, zorgen dat de dingen die belangrijk voor jou zijn in je planning komen en daar tijd voor maken in je drukke schema.
 • Efficiënt benutten van tijd, ik geef je tips & tricks.

Wil je graag weer overzicht?

Samen kom je verder. Plan hier je intake gesprek met mij in.

Hulp bij organiseren en opruimen

LUXE ORGANIZING (vanaf €475,- per dag)

Is je huis ongemerkt steeds voller geraakt met spullen?
Eigenlijk had je al eerder willen beginnen met opruimen, maar door alle dagelijkse drukte kwam het er steeds niet van. Nu staat alles zo vol dat je niet meer precies weet waar alles staat. Je koopt vaak dingen dubbel hebt. Je weet niet waar je moet beginnen.

Wil jij iemand inschakelen die de klus voor je klaart? Iemand die enthousiast aan de slag gaat en orde in de chaos schept? Dat kan!
Het enige wat jij hoeft te doen is stand-by staan. Live of via beeldbellen.
De rest doe ik, alleen of met een team!

Als ik ben geweest dan:

 • Hoef je niet meer te zoeken naar spullen, je kan snel alles vinden.
 • Heb jij weer overzicht in je huis en zelfs ruimte over.
 • Zijn alle overbodige spullen uit je huis: gedoneerd of afgevoerd.
 • Heb je een werkend systeem in je huis, alle spullen staan op een vaste en logische plek
 • Heb jij rust en ruimte in je hoofd en heb je tijd over voor de dingen die jij belangrijk vindt.
 • Nodig je weer graag mensen uit en kun je heerlijk ontspannen in je huis.
organizer amsterdam en omgeving

Meer weten over mij?

Wil je eerst wat meer lezen over wie ik ben? Ik vertel je graag waarom ik dit werk als opruimcoach zo graag doe.

Ervaringen van mijn klanten

Meta heeft mij  handvatten gegeven om in totale chaos een start te kunnen maken met opruimen. Deze 3 punten gaven mij houvast en sturing bij beginnen met opruimen: houden, weggooien of kringloop. Daarna de ruimte opnieuw inrichten en zorgen dat het zo blijft. Ik leerde om niet te grote doelen te stellen in een keer. Nu heb ik een voldaan gevoel over wat wel gelukt is. Je inspireert en enthousiasmeert! Thanks Meta!

Dieuwke uit Amstelveen
Rating: 5

My kitchen is super organized and I can find everything again. Emptying the dishwasher is so much easier.
Thank you so much Meta, it looks amazing!

Lauren uit Amsterdam
Rating: 5

Ik zag het niet zitten om in mijn eentje te beginnen met het opruimen van mijn zolder en schuur, er stonden spullen die ik meer dan 30 jaar had bewaard. Ik vond het erg lastig om afscheid te nemen van spullen. Het begon met de workshop die Meta gaf over opruimen. Dit triggerde mij enorm want ik wilde echt heel graag beginnen. Eerst dacht ik op afstand, met online hulp, maar al gauw veranderde dat. Ik wilde echt sámen opruimen, zodat ik kon praten over de spullen waar ik afscheid van ging nemen. Het is toch een erg emotioneel proces.
Meta heeft me hier heel goed bij geholpen, het was fijn om dit samen met haar te doen. Door de tips van Meta blijft het ook opgeruimd. Het geeft me een heel fijn gevoel en rust in mijn hoofd. Het is een investering in je eigen toekomst die ik iedereen kan aanraden!

Anita uit Rijsenhout
Rating: 5

Meta is geweldig. Door de intake is ze goed op de hoogte van je wensen, geeft een realistisch beeld van de mogelijkheden en is goed voorbereid als ze begint. Op een hele prettige manier zorgt ze ervoor dat je de juiste spullen in huis behoudt. De manier van opnieuw inrichten heeft er bij mij voor gezorgd dat ik niet zoals gedacht een extra kast moest kopen maar ruimte over heb gehouden. Ze werkt heel efficiënt, is discreet en in mijn ervaring een hele prettige persoonlijkheid om mee samen te werken, aanrader dus!

Anne uit Amsterdam
Rating: 5

We hebben Meta ingeschakeld om te helpen bij het opruimen van mijn huis zodat de spullen van mijn vriendin straks ook een plek kunnen hebben in ons huis. We willen gaan samenwonen en nu is er ruimte.
Van nature vind ik het lastig om dingen weg te doen, dus hulp om te leren afscheid nemen van spullen was handig. Vooral het besef dat de herinnering aan een voorwerp nog steeds bestaat, ook al is het voorwerp niet meer in je huis, heeft mij enorm geholpen.

Het allerfijnst aan de service van Meta is haar concrete aanpak (strak plan, alle spullen gaan na afloop direct met haar mee in de auto), maar met oog voor degene die ze helpt.
Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik niks tegen mijn zin in hoefde te doen, maar zij is wel doortastend genoeg om mij ook dingen te laten weggooien. Hele prettige en open communicatie, heel fijne samenwerking, en zeer doelgerichte en concrete, maar nog steeds persoonlijke aanpak.

Wouter en Astrid uit Haarlem
Rating: 5
Back To Top