Ga naar hoofdinhoud
06-34230304 info@organizenow.nl

Wil je hulp met het opruimen van je huis?

Het klinkt zo fijn: een overzichtelijk huis waar alles een eigen plek heeft. Een administratie die op orde is en een agenda waar genoeg ruimte is voor dingen die belangrijk voor je zijn.
De eerste stap is gezet, je bent bij OrganizeNow beland. Ik bied jou op allerlei vlakken hulp bij opruimen.

SPULLEN

Je kan bij mij terecht voor het opruimen, ontspullen en organiseren van alle ruimtes in je huis. Ik help je om het overzicht terug te krijgen, zorg voor een systeem op maat.

Wil je hulp met het opruimen van je huis? Ik help je met:

 • Opruimen en ordenen van je elke ruimte in je huis. Denk aan kledingkasten, woonkamer, garage, zolder, of hele huis voor meer rust en overzicht. Zo zorg je ervoor dat je niet meer hoeft te zoeken, geen dingen dubbel koopt en dat alles weer in de kast past.
 • Het slim inrichten van je keuken, kledingkast of voorraadkast met een systeem op maat voor jou. Je ziet in 1 oogopslag wat je hebt aan voorraad, er zijn geen producten over de datum en alles is makkelijk bereikbaar.
 • Ontspullen voor je verhuizing of verbouwing. Alleen nog spullen in dozen die je echt wilt meenemen of houden zodat je een frisse, opgeruimde start hebt op je nieuwe plek!
 • Het opnieuw indelen van ruimtes en kasten bij je thuis na gezinsuitbreiding of een scheiding. Een life-event. Zo heeft alles weer een logische en vaste plek en hoef je hier niet meer over na te denken.
 • Waardig opruimen na het overlijden van jouw dierbare. Je hoeft het niet alleen te doen.
Hulp bij opruimen huis

Meer weten over mijn werkwijze?

Wil je meer lezen over mijn werkwijze? Ik vertel je er graag meer over.

DOCUMENTEN & TIJD

Met meer dan 20 jaar werkervaring in voornamelijk ondersteunende en administratieve functies, kun je mij met een gerust hart inschakelen voor het op orde brengen van jouw documenten en agenda.
Ik weet hoe kostbaar tijd is en hoe fijn het is als je niet geleefd wordt door je agenda en taken, ik ben expert in het optimaliseren van planningen en agenda’s.  Wat we gaan doen:

 • Het verkleinen van die papierberg door het creëren van overzicht in je administratie.
 • Lucht in je agenda, weer controle over je tijd en taken.
 • Planning en prioriteiten, zorgen dat de dingen die belangrijk voor jou zijn in je planning komen en daar tijd voor maken in je drukke schema.
 • Efficiënt benutten van tijd, ik geef je tips & tricks.

Wil je graag weer overzicht?

Samen kom je verder. Plan hier je intake gesprek met mij in.

Hulp bij organiseren en opruimen

LUXE ORGANIZING (vanaf €475,- per dag)

Is je huis ongemerkt steeds voller geraakt met spullen?
Eigenlijk had je al eerder willen beginnen met opruimen, maar door alle dagelijkse drukte kwam het er steeds niet van. Nu staat alles zo vol dat je niet meer precies weet waar alles staat. Je koopt vaak dingen dubbel hebt. Je weet niet waar je moet beginnen.

Wil jij iemand inschakelen die de klus voor je klaart? Iemand die enthousiast aan de slag gaat en orde in de chaos schept? Dat kan!
Het enige wat jij hoeft te doen is stand-by staan. Live of via beeldbellen.
De rest doe ik, alleen of met een team!

Als ik ben geweest dan:

 • Hoef je niet meer te zoeken naar spullen, je kan snel alles vinden.
 • Heb jij weer overzicht in je huis en zelfs ruimte over.
 • Zijn alle overbodige spullen uit je huis: gedoneerd of afgevoerd.
 • Heb je een werkend systeem in je huis, alle spullen staan op een vaste en logische plek
 • Heb jij rust en ruimte in je hoofd en heb je tijd over voor de dingen die jij belangrijk vindt.
 • Nodig je weer graag mensen uit en kun je heerlijk ontspannen in je huis.
organizer amsterdam en omgeving

Meer weten over mij?

Wil je eerst wat meer lezen over wie ik ben? Ik vertel je graag waarom ik dit werk als opruimcoach zo graag doe.

Ervaringen van mijn klanten

Mijn garderobe kast was uit zijn voegen gegroeid. Ik kon het zowel psychisch als fysiek niet meer in orde krijgen. Ik wist dat ik hulp nodig had. Door te googelen ben ik uitgekomen bij de website van Meta, ik heb contact gezocht en meteen de dag erna benaderde Meta mij. We hadden meteen een klik. Ook stelde ze mij gerust dat het goed zou komen. Ik wist meteen dat ik niet verder hoefde te zoeken voor hulp. Ik had deze, in haar, gevonden.

2 Volle dagen is Meta met een heel fijne collega gekomen. Alles werd zo gesorteerd dat ik overzicht had en ik makkelijk kon kiezen wat ik graag wilde houden. Daardoor heb ik nog 1/3 van mijn kleding over. Het past weer in de kasten en hangt nu netjes op dezelfde hangers of ligt in mooie mandjes (gelabeld) op mijn slaapkamer. Ik hoef niet meer de zolder op om kleding te zoeken. Heerlijk ik heb weer overzicht.

De manier van werken van Meta is heel prettig en zeer professioneel. Ook fijn dat het teveel aan kleding meteen afgevoerd wordt. Daarbij merk je gewoon ze voor de client een zo fijn mogelijk resultaat wilt achter laten. Ze heeft zorg en begrip voor de client. Haar manier van benaderen voelt als een warme deken.

Ik vind dat iedereen die in zo’n situatie zat als ik een Meta verdiend. Ze is kundig, professioneel en lief. Ook zit ze nooit stil. Het is een wervelwind die door je huis gaat. Op een wijze dat je nergens last van hebt. Ik kan haar niet vaak genoeg bedanken.

Esther uit Maastricht
Rating: 5

Ik heb de hulp van Meta ingeschakeld om me te helpen met het reorganiseren van een aantal kasten in huis. Omdat ik voldoende ruimte heb, ligt er overal wat en ik stoorde me aan bepaalde indeling maar ik zag ook de oplossing niet. Meta is een erg prettig persoon en straalt rust en deskundigheid uit, dat is heel fijn omdat je toch door je persoonlijke spullen heen gaat.
Zij kwam met praktische oplossingen en kleine wijzigingen met grote impact. Voor de dingen die we niet meteen konden aanpassen hebben we samen een plan gemaakt en een lijstje met producten. Wat ik fijn vind is dat het ook betaalbare oplossingen zijn. Meta laat ruimte voor eigen wensen. Ze draagt de aanpassing aan maar het is aan jezelf of je dat ook wil toepassen. Dankjewel Meta voor je hulp!

Maxine uit Vinkeveen
Rating: 5

Als we gaan opruimen zakt mij soms de moed in de schoenen als ik de enorme berg met spullen zie die opgeruimd moet worden. Gelukkig ziet Meta vooral de ruimte die ontstaat als er opgeruimd is en dat inspireert mij om door te gaan.

Klant uit Amsterdam
Rating: 5

Ik zag het niet zitten om in mijn eentje te beginnen met het opruimen van mijn zolder en schuur, er stonden spullen die ik meer dan 30 jaar had bewaard. Ik vond het erg lastig om afscheid te nemen van spullen. Het begon met de workshop die Meta gaf over opruimen. Dit triggerde mij enorm want ik wilde echt heel graag beginnen. Eerst dacht ik op afstand, met online hulp, maar al gauw veranderde dat. Ik wilde echt sámen opruimen, zodat ik kon praten over de spullen waar ik afscheid van ging nemen. Het is toch een erg emotioneel proces.
Meta heeft me hier heel goed bij geholpen, het was fijn om dit samen met haar te doen. Door de tips van Meta blijft het ook opgeruimd. Het geeft me een heel fijn gevoel en rust in mijn hoofd. Het is een investering in je eigen toekomst die ik iedereen kan aanraden!

Anita uit Rijsenhout
Rating: 5

Meta is een heel prettig persoon die snel to the point komt op een een fijne en efficiënte manier. Ze weet hoe je van een totale chaos (mijn kasten) weer een geordende kast kan maken…zo blij mee! Soms maar met wat kleine aanpassingen… Dankjewel Meta!

Deborah uit Leiderdorp
Rating: 5

Meta heeft mij geholpen bij het opruimen van mijn kledingkast. Mijn kledingkast was veel te vol en ik wist niet meer precies wat ik had. Ik heb van zoveel kleding afscheid kunnen nemen, dat voelt zo goed! Het overzicht is weer terug en ik kan makkelijk mijn kleding pakken en ook weer terughangen. Heel waardevol om dit samen met een expert te doen!

Anne uit Aalsmeer
Rating: 5

Ik ben zo ontzettend blij met jouw hulp! Het opruimen werkt door in alles wat ik doe. Ik ga met onverminderd enthousiasme door met het opruimen van mijn huis.

Klant uit Amsterdam
Rating: 5

Ik schrijf niet zo snel een testimonial, maar voor Meta maak ik graag een uitzondering. Haar aanpak is exact wat ik nodig had met mijn rommel, het voelde veilig en was doelgericht. Meta is snel en precies. Ze ging gelijk aan de slag en wist direct wat er nodig was en ik was daarbij zelf een natuurlijk onderdeel van het proces. Ik kijk er naar uit om vaker met haar samen te werken.

Klant uit Amsterdam
Rating: 5

Before Meta came we did not know about professional organizing. This was our first experience and we are so surprised. Meta asked us many questions about how we use our kitchen. In the meantime she was organizing, than she finished and the result is amazing! It’s so logical and organized.

Miri uit Amstelveen
Rating: 5

We hebben Meta ingeschakeld om te helpen bij het opruimen van mijn huis zodat de spullen van mijn vriendin straks ook een plek kunnen hebben in ons huis. We willen gaan samenwonen en nu is er ruimte.
Van nature vind ik het lastig om dingen weg te doen, dus hulp om te leren afscheid nemen van spullen was handig. Vooral het besef dat de herinnering aan een voorwerp nog steeds bestaat, ook al is het voorwerp niet meer in je huis, heeft mij enorm geholpen.

Het allerfijnst aan de service van Meta is haar concrete aanpak (strak plan, alle spullen gaan na afloop direct met haar mee in de auto), maar met oog voor degene die ze helpt.
Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik niks tegen mijn zin in hoefde te doen, maar zij is wel doortastend genoeg om mij ook dingen te laten weggooien. Hele prettige en open communicatie, heel fijne samenwerking, en zeer doelgerichte en concrete, maar nog steeds persoonlijke aanpak.

Wouter en Astrid uit Haarlem
Rating: 5

Meta heeft mij  handvatten gegeven om in totale chaos een start te kunnen maken met opruimen. Deze 3 punten gaven mij houvast en sturing bij beginnen met opruimen: houden, weggooien of kringloop. Daarna de ruimte opnieuw inrichten en zorgen dat het zo blijft. Ik leerde om niet te grote doelen te stellen in een keer. Nu heb ik een voldaan gevoel over wat wel gelukt is. Je inspireert en enthousiasmeert! Thanks Meta!

Dieuwke uit Amstelveen
Rating: 5

Nadat Meta eerder met mij mijn kledingkast heeft opgeruimd, heb ik haar opnieuw om hulp gevraagd. Ik probeerde het systeem te handhaven maar ik had opnieuw te veel kleding in mijn kast. Ik vind het moeilijk om dingen weg te doen. Heel fijn om Meta weer in huis te hebben, ze weet precies de juiste vragen te stellen, zodat ik keuzes kon maken en wederom achterblijf met een keurig nette kast met genoeg ruimte.
Weggooien en doneren, vooral het laatste spreekt mij erg aan. Het idee dat iemand nog plezier heeft van mijn mooie spulletjes. Ik blijf achter met een opgeruimd en blij gevoel!

Rosa uit Amsterdam
Rating: 5

We bevonden ons in een unieke situatie, namelijk het samenvoegen van de erfenis/ inboedel van mijn ouders met onze eigen spullen. Er zijn heel veel emotionele herinneringen bij heel veel spullen.
Meta bracht rust mee toen ze binnenkwam. Door haar aanpak en uitleg was het voor mij en mijn man ook simpeler om de rest van het huis aan te pakken. Alle kleine dingen die nog moesten gebeuren werden ineens minder overweldigend. Door Meta’s praktische kijk kon ik ook meer afstand nemen en makkelijker beslissingen nemen over wat ik echt wilde houden en wat niet. Dat pas ik nog steeds toe. Een fijne samenwerking, die ik iedereen kan aanbevelen.

Joyce uit Amstelveen
Rating: 5

Meta is a very professional organize coach who doesn’t lose the personal touch.
Before the project she came up with a clear plan and helped me to mentally prepare for it. During the project, she helped to stay motivated and focused till the end. In a gentle way, she challenged me to make difficult decisions. She listened and adjusted her plan that would suit best to our home/family situation.  It was a very pleasant experience and I highly recommend Meta.

Sunny uit Vleuten
Rating: 5
Back To Top