Skip to content
06-34230304 info@organizenow.nl

Wil je hulp met het opruimen van je huis?

Het klinkt zo fijn: een overzichtelijk huis waar alles een eigen plek heeft. Een administratie die op orde is en een agenda waar genoeg ruimte is voor dingen die belangrijk voor je zijn.
De eerste stap is gezet, je bent bij OrganizeNow beland. Ik bied jou op allerlei vlakken hulp bij opruimen.

SPULLEN

Je kan bij mij terecht voor het opruimen, ontspullen en organiseren van alle ruimtes in je huis. Ik help je om het overzicht terug te krijgen, zorg voor een systeem op maat.

Wil je hulp met het opruimen van je huis?

Ik help je met:

 • Opruimen en ordenen van je elke ruimte in je huis. Denk aan kledingkasten, woonkamer, garage, zolder, kelderbox of hele huis voor meer rust en overzicht. Zo zorg je ervoor dat je niet meer hoeft te zoeken, geen dingen dubbel koopt en dat alles weer in de kast past.
 • Het slim inrichten van je keuken, kledingkast of voorraadkast met een systeem op maat voor jou. Je ziet in 1 oogopslag wat je hebt aan voorraad, er zijn geen producten over de datum en alles is makkelijk bereikbaar.
 • Ontspullen voor je verhuizing of verbouwing. Alleen nog spullen in dozen die je echt wilt meenemen of houden zodat je een frisse, opgeruimde start hebt op je nieuwe plek!
 • Het opnieuw indelen van ruimtes en kasten bij je thuis na gezinsuitbreiding of een scheiding. Een life-event. Zo heeft alles weer een logische en vaste plek en hoef je hier niet meer over na te denken.
 • Waardig opruimen na het overlijden van jouw dierbare. Je hoeft het niet alleen te doen.
Hulp bij opruimen huis
opruimcoach amsterdam

Meer weten over mijn werkwijze?

Wil je meer lezen over mijn werkwijze? Ik vertel je er graag meer over.

DOCUMENTEN & TIJD

Met meer dan 20 jaar werkervaring in voornamelijk ondersteunende en administratieve functies, kun je mij met een gerust hart inschakelen voor het op orde brengen van jouw documenten en agenda.

Ik weet hoe kostbaar tijd is en hoe fijn het is als je niet geleefd wordt door je agenda en taken, ik ben expert in het optimaliseren van planningen en agenda’s.
Samen aan de slag met:

 • Het verkleinen van die papierberg door het creëren van overzicht in je administratie.
 • Lucht in je agenda, weer controle over je tijd en taken.
 • Mailbox management.
 • Planning en prioriteiten, zorgen dat de dingen die belangrijk voor jou zijn in je planning staan.
 • Efficiënt benutten van tijd, ik geef je tips & tricks.

Wil je graag weer overzicht?

Samen kom je verder. Plan hier je intake gesprek met mij in.

Hulp bij organiseren en opruimen

LUXE ORGANIZING (vanaf €525,- per dag)

Is je huis ongemerkt steeds voller geraakt met spullen?
Je wil écht graag opruimen, maar door alle dagelijkse drukte komt het er steeds niet van. Nu staat alles zo vol dat je niet meer precies weet waar alles staat. Het oogt onrustig. Je zoekt vaak naar dingen, koopt vaak dingen dubbel en weet niet precies waar je moet beginnen.

Wil jij iemand inschakelen die de klus voor je klaart? Iemand die enthousiast aan de slag gaat en orde in de chaos schept? Dat kan!
Het enige wat jij hoeft te doen is stand-by staan. Live of via beeldbellen.
De rest doe ik, alleen of met een team!

Als ik ben geweest dan:

 • Hoef je niet meer te zoeken naar spullen, je kan snel alles vinden.
 • Heb jij weer overzicht in je huis en zelfs ruimte over.
 • Zijn alle overbodige spullen uit je huis: gedoneerd of afgevoerd.
 • Heb je een werkend systeem in je huis, alle spullen staan op een vaste en logische plek
 • Heb jij rust en ruimte in je hoofd en heb je tijd over voor de dingen die jij belangrijk vindt.
 • Is je huis weer een thuis.
 • Nodig je weer graag mensen uit en kun je heerlijk ontspannen in je huis.
organizer amsterdam en omgeving

OPRUIMEN IN BEDRIJVEN

Zijn er veel ruimtes en kasten op de afdeling of in het bedrijf die vol liggen met spullen?
Overal liggen papieren, mappen en dingen waarvan niemand weet wat het precies is of van wie het is. Er wordt niet naar omgekeken. Het is rommelig en de afdeling oogt onrustig. De kasten zijn vol, inefficiënt ingedeeld en er mist een systeem.

Een keer de afdeling goed opruimen zou écht een uitkomst zijn. OrganizeNow biedt hulp!

Samen met de werknemers én het team van OrganizeNow resultaatgericht aan de slag in het bedrijf en in 1 dag je afdeling opgeruimd!

OrganizeNow:

 • heeft 15 jaar ervaring met opruimen van afdelingen in bedrijven.
 • werkt en denkt afdeling overstijgend, zorgt voor het overzicht én de details.
 • is specialist in 1 op 1 coaching met mensen die moeite hebben met het afstand doen van spullen en documenten.
 • heeft samengewerkt met verschillende soorten bedrijven: commercieel, overheid, scholen en zorg.

Wil je alleen de kast met kantoorartikelen, het archief of het magazijn opruimen, dat kan natuurlijk ook! Ik vertel je graag over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

opruimen bedrijven

Meer weten over mij?

Wil je eerst wat meer lezen over wie ik ben? Ik vertel je graag waarom ik dit werk als opruimcoach zo graag doe.

Ervaringen van mijn klanten

Mijn inbouwkast in de bijkeuken miste een systeem, ik merkte dat het mij veel onrust bracht in het dagelijks gebruik. Mijn man was sceptisch om voor het opruimen iemand in te schakelen maar gelukkig stond hij toch hiervoor open. De intake en de offerte van Meta waren heel duidelijk en op de afgesproken dag zijn wij samen aan het werk gegaan. Het heeft me veel inzicht gegeven, alle onnodige spullen zijn uit de kasten. Ik weet weer precies wat ik heb en door het systeem heeft alles nu een vaste plek. Meta heeft nieuwe opbergers gebruikt en bakken die ik al had. Zo kan ik makkelijk alles weer terugvinden en opruimen. En mijn man is ook heel blij, hij was enorm verrast door het resultaat!

Mariska uit Vianen
Rating: 5

Ik schrijf niet zo snel een testimonial, maar voor Meta maak ik graag een uitzondering. Haar aanpak is exact wat ik nodig had met mijn rommel, het voelde veilig en was doelgericht. Meta is snel en precies. Ze ging gelijk aan de slag en wist direct wat er nodig was en ik was daarbij zelf een natuurlijk onderdeel van het proces. Ik kijk er naar uit om vaker met haar samen te werken.

Klant uit Amsterdam
Rating: 5

Meta heeft mij  handvatten gegeven om in totale chaos een start te kunnen maken met opruimen. Deze 3 punten gaven mij houvast en sturing bij beginnen met opruimen: houden, weggooien of kringloop. Daarna de ruimte opnieuw inrichten en zorgen dat het zo blijft. Ik leerde om niet te grote doelen te stellen in een keer. Nu heb ik een voldaan gevoel over wat wel gelukt is. Je inspireert en enthousiasmeert! Thanks Meta!

Dieuwke uit Amstelveen
Rating: 5

Toen mijn man me vroeg wat mijn hartenwens was wist ik het meteen: Mijn kelderbox opruimen. Nóg liever wilde ik een opgeruimde berging dan een wereldreis maken. Tijdens het opruimen met Meta kon ik helemaal mezelf zijn. De standaard van Meta is heel hoog, als ik zeg de puntjes op de i zetten, dan is dat te weinig. Haar lat ligt hoog en daar komt iets heel moois uit. Mijn hartenwens is in vervulling gegaan. Ik voel mij nu letterlijk lichter. Het werkt in alles door, daar ben ik van overtuigd. Zoals het maken van mijn dagelijkse planning, dat is nu veel makkelijker.

Sophie uit Amsterdam
Rating: 5

We bevonden ons in een unieke situatie, namelijk het samenvoegen van de erfenis/ inboedel van mijn ouders met onze eigen spullen. Er zijn heel veel emotionele herinneringen bij heel veel spullen.
Meta bracht rust mee toen ze binnenkwam. Door haar aanpak en uitleg was het voor mij en mijn man ook simpeler om de rest van het huis aan te pakken. Alle kleine dingen die nog moesten gebeuren werden ineens minder overweldigend. Door Meta’s praktische kijk kon ik ook meer afstand nemen en makkelijker beslissingen nemen over wat ik echt wilde houden en wat niet. Dat pas ik nog steeds toe. Een fijne samenwerking, die ik iedereen kan aanbevelen.

Joyce uit Amstelveen
Rating: 5
Back To Top