Ga naar hoofdinhoud
06-34230304 info@organizenow.nl

Hulp bij opruimen in huis of op het werk

Het klinkt zo fijn: een overzichtelijk huis of kantoor waar alles een eigen plek heeft. Een administratie die op orde is en een agenda waar genoeg ruimte is voor dingen die belangrijk voor je zijn. De eerste stap is gezet, je bent bij OrganizeNow beland. Ik bied jou op allerlei vlakken hulp bij opruimen.

OrganizeNow@Home

Wil je hulp met het opruimen van je huis? Ik help je met:

 • Ontspullen en ordenen van je kledingkast, woonkamer, garage, zolder, of hele huis voor meer rust.
 • Het verkleinen van die papierberg door het creëren van overzicht in je administratie.
 • Je drukke huishouden efficiënter inrichten, zodat je meer tijd overhoudt voor jezelf
 • Het voorbereiden van je verhuizing of verbouwing. Alleen nog spullen in dozen die je echt wilt meenemen of houden.
 • Het slim inrichten van je keuken, kledingkast of voorraadkast na de verhuizing of verbouwing.
 • Waardig opruimen in huis na het overlijden van jouw dierbare.

Na mijn vertrek

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Ik heb niet één systeem voor al mijn klanten. Ik help je aan een voor jou goedwerkend systeem. Zo kun je na mijn vertrek het overzicht voortaan zelf bewaren.

Hulp bij opruimen huis

OrganizeNow@Work

Jouw (thuis)werkplek netjes op orde? Ik help je met:

 • Het opruimen van je bureau, zodat je in een oogopslag alles kunt terugvinden
 • Jouw mailbox overzichtelijk maken en opschonen
 • Agenda- en takenbeheer
 • Het opschonen en opbergen van je papieren
 • Een handig foldersysteem opzetten voor je digitale documenten
Hulp bij organiseren en opruimen

OrganizeNow@Interim

Een tijdelijk capaciteitsprobleem in jouw bedrijf of organisatie? Geen stress! Huur mij in voor:

 • Backoffice support
 • Management support
 • Office management

Met meer dan 20 jaar werkervaring in voornamelijk ondersteunende functies en het werken met klanten van over de hele wereld, kun je mij met een gerust hart inhuren voor die tijdelijke vacature. Ik zorg dat jouw backoffice de juiste support krijgt en het werk niet blijft liggen. Ik schakel snel, presteer goed onder tijdsdruk, zie het grote geheel en heb ook oog voor detail. Resultaat: alles loopt op rolletjes en jij hebt tevreden klanten.

Nieuwsgierig naar mijn cv? Bekijk dan mijn LinkedIn-profiel.

Professional organizer zakelijk

Meer weten over mij?

Wil je eerst wat meer lezen over wie ik ben? Ik vertel je graag waarom ik dit werk als opruimcoach zo graag doe.

Ervaringen van mijn klanten

Before Meta came we did not know about professional organizing. This was our first experience and we are so surprised.
Meta asked us many questions about how we use our kitchen. In the meantime she was organizing, than she finished and the result is amazing! It’s so logical and organized.

Miri uit Amstelveen
Rating: 5

We hebben Meta ingeschakeld om te helpen bij het opruimen van mijn huis zodat de spullen van mijn vriendin straks ook een plek kunnen hebben in ons huis. We willen gaan samenwonen en nu is er ruimte.
Van nature vind ik het lastig om dingen weg te doen, dus hulp om te leren afscheid nemen van spullen was handig. Vooral het besef dat de herinnering aan een voorwerp nog steeds bestaat, ook al is het voorwerp niet meer in je huis, heeft mij enorm geholpen.

Het allerfijnst aan de service van Meta is haar concrete aanpak (strak plan, alle spullen gaan na afloop direct met haar mee in de auto), maar met oog voor degene die ze helpt.
Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik niks tegen mijn zin in hoefde te doen, maar zij is wel doortastend genoeg om mij ook dingen te laten weggooien. Hele prettige en open communicatie, heel fijne samenwerking, en zeer doelgerichte en concrete, maar nog steeds persoonlijke aanpak.

Wouter en Astrid uit Haarlem
Rating: 5

Meta heeft mij  handvatten gegeven om in totale chaos een start te kunnen maken met opruimen.
Deze 3 punten gaven mij houvast en sturing bij beginnen met opruimen: houden, weggooien of kringloop.
Daarna de ruimte opnieuw inrichten en zorgen dat het zo blijft. Ik leerde om niet te grote doelen te stellen in een keer.
Nu heb ik een voldaan gevoel over wat wel gelukt is. Je inspireert en enthousiasmeert! Thanks Meta!

Dieuwke uit Amstelveen
Rating: 5

Nadat Meta eerder met mij mijn kledingkast heeft opgeruimd, heb ik haar opnieuw om hulp gevraagd.
Ik probeerde het systeem te handhaven maar ik had opnieuw te veel kleding in mijn kast. Ik vind het moeilijk om dingen weg te doen.
Heel fijn om Meta weer in huis te hebben, ze weet precies de juiste vragen te stellen, zodat ik keuzes kon maken en wederom achterblijf met een keurig nette kast met genoeg ruimte.
Weggooien en doneren, vooral het laatste spreekt mij erg aan. Het idee dat iemand nog plezier heeft van mijn mooie spulletjes.
Ik blijf achter met een opgeruimd en blij gevoel!

Rosa uit Amsterdam
Rating: 5

We bevonden ons in een unieke situatie, namelijk het samenvoegen van de erfenis/ inboedel van mijn ouders met onze eigen spullen. Er zijn heel veel emotionele herinneringen bij heel veel spullen.
Meta bracht rust mee toen ze binnenkwam. Ze hielp met alle spullen te sorteren. Wat wilde ik houden en wat kon ik wegdoen? Nadat we een gedeelte van het hele project op die manier hadden afgerond, was het voor mij en mijn man ook simpeler om de rest van het huis zelf aan te pakken. Alle kleine dingen die nog moesten gebeuren werden ineens minder overweldigend.
Door Meta’s praktische kijk kon ik ook meer afstand nemen. Ik kon makkelijker beslissingen nemen over wat ik echt wilde houden en wat niet. Dat pas ik nog steeds toe.
Een fijne samenwerking, die ik iedereen kan aanbevelen.

Joyce uit Amstelveen
Rating: 5

Meta is a very professional organize coach who doesn’t lose the personal touch.
Before the project she came up with a clear plan and helped me to mentally prepare for it. During the project, she helped to stay motivated and focused till the end. In a gentle way, she challenged me to make difficult decisions. She listened and adjusted her plan that would suit best to our home/family situation.  It was a very pleasant experience and I highly recommend Meta.

Sunny uit Vleuten
Rating: 5

It was an awesome experience working with you!

Kelly uit Amsterdam
Rating: 5

I asked Meta to help during the move to our new home. Meta helped us to unpack and organize in this very busy period. It was a big relief that she could work with my teenage kids to get their rooms and closets organized. She has organized our walk-in closet, our kitchen, our bathroom and our bedrooms. I would definitely recommend her, she is a great help!

Mariana uit Amstelveen
Rating: 5

My kitchen is super organized and I can find everything again. Emptying the dishwasher is so much easier.
Thank you so much Meta, it looks amazing!

Lauren uit Amsterdam
Rating: 5

Meta is geweldig. Door de intake is ze goed op de hoogte van je wensen, geeft een realistisch beeld van de mogelijkheden en is goed voorbereid als ze begint. Op een hele prettige manier zorgt ze ervoor dat je de juiste spullen in huis behoudt. De manier van opnieuw inrichten heeft er bij mij voor gezorgd dat ik niet zoals gedacht een extra kast moest kopen maar ruimte over heb gehouden. Ze werkt heel efficiënt, is discreet en in mijn ervaring een hele prettige persoonlijkheid om mee samen te werken, aanrader dus!

Anne uit Amsterdam
Rating: 5

Super happy with my kitchen!

Klant uit Amstelveen
Rating: 5

Meta heeft mij geholpen bij het uitpakken van de verhuisdozen. Ze was ontzettend hands-on en was een steun in de rug die verhuisweek. In zo’n week waarin zoveel gebeurd, is het fijn om iemand naast je te hebben, die je helpt en van aanpakken weet!

Petra uit Amstelveen
Rating: 5

Ik heb Meta gevraagd te helpen om meer structuur te brengen in mijn drukke bestaan met vier pubers in huis. We zijn aan de slag gegaan met mijn kledingkast en de indeling van de keuken.
Wat Meta goed kan is rust brengen in het nemen van beslissingen. Wil ik iets bewaren of juist niet?
Ze past haar werkwijze aan naar wie ik ben, ze legt niets op maar kijkt naar wat bij mij past.
Bij de indeling van de kledingkast en keuken is echt een wereld voor mij opengegaan. Het is nu logisch ingedeeld. Hierdoor blijft het ook opgeruimd. Meta is een professional en een gezellige vrouw om mee samen te werken. Ik raad haar zeker aan!

Willianne uit Vleuten
Rating: 5

Meta heeft mij geholpen met het opruimen van mijn kledingkast. Ik had te veel spullen verzameld door de jaren heen en wist niet waar ik moest beginnen. Het is zo’n karwei waar je moeilijk aan begint en vaak ook mee vastloopt. Objectief zijn over je eigen spullen lukt haast niet. Met hulp van Meta is nu alles weer netjes, heel erg de moeite waard!

Rosa uit Amsterdam
Rating: 5
Back To Top