Skip to content
06-34230304 info@organizenow.nl
organizer amsterdam en omgeving

Wanneer hulp van een professional organizer inschakelen?

Zijn er nou veel mensen die dat doen? Hulp van een professional organizer inschakelen?
Jazeker! En dit is waarom:

Hulp vragen is niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je hulp wil inschakelen van een professional organizer voor het opruimen van je huis. Want opruimen doe je toch “gewoon” even.  Maar voor veel mensen is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend.

Zomaar een greep uit het leven van klanten:

Het is ongemerkt steeds voller geraakt in huis. Overal ligt wat, maar waar ook al weer? Je komt er tijdens het zoeken achter komen dat je dubbele dingen hebt gekocht omdat je niet meer wist dat je het al had. Je verplaatst steeds dingen, maar telkens is het meteen weer rommelig in die kast of la. Je hebt eigenlijk geen idee waar je moet beginnen. En eigenlijk weet je ook niet precies waarom je eigenlijk al die spullen hebt. En als je probeert op te ruimen dan lijkt het net of je steeds weer helemaal opnieuw moet beginnen.

Je mist het overzicht en structuur is er ook niet echt. Wel een beetje want steeds probeer je wat om het te organiseren. Je hebt het boek van Marie Kondo gelezen en ook wat bakken gekocht, maar dat helpt ook niet. En nu? Je hebt hulp nodig. Niet een vriendin, want dat eindigt nog voor je bent begonnen aan de keukentafel met kopjes koffie en koekjes. Ook heel gezellig maar het veranderd niets aan het huis.

Wie kan dan helpen? Google leert dat er professional organizers zijn als je zoekt naar hulp bij opruimen. Mensen die helpen met écht opruimen en die zorgen dat je het overzicht terug krijgt. Dat klinkt heerlijk!

Maar dan duurt het nog een hele poos. Want ga je echt iemand inschakelen? Iemand inhuren om te helpen met opruimen. Vriendinnen verklaren je voor gek, daar ga je toch geen geld aan uitgeven? En bieden aan dat zij wel even komen helpen, maar dat had je al geprobeerd toch?
En zelf lukt het ook niet, moet je niet toch bellen…?

En dan opeens ben je er écht he-le-maal klaar mee, dan vul je dat contactformulier in op een website van een professional organizer, dan bel je op, je vraagt om hulp…

Hulp van een organizer

Pas dan, dan pas, kom ik als organizer in beeld. Er is een lange weg is afgelegd om bij mij uit te komen. Aan de telefoon hoor ik steevast: “Ik schaam me voor mijn rommel. Maar ik kan het zelf niet oplossen. Ik heb van alles geprobeerd maar het lukt me niet om op te ruimen”.

Schaamte is niet nodig. Het is juist heel krachtig om hulp in te schakelen en jezelf te empoweren door iemand in te huren die met jou aan de slag gaat! Jezelf weer op 1 te zetten door te investeren in een opgeruimd huis en daardoor in je woonplezier. Samen met iemand goed opruimen en een systeem laten aanbrengen wat je zelf kan onderhouden. En dat is wat mijn klanten met elkaar gemeen hebben, ze willen die investering doen omdat ze weten dat het hen verder helpt.

Tenslotte huur je ook een schilder in om je huis te schilderen of een loodgieter als je kraan lekt. Waarom zou je niet ook een professional organizer inschakelen om je te helpen met opruimen?

TV programma’s

Gelukkig weten steeds meer mensen de weg naar een organizer te vinden. TV programma’s als Je huis op orde, Tidying up with Marie Kondo en The Home Edit helpen met de bekendheid van het beroep professional organizer. Het wordt steeds “normaler” gevonden en gelukkig maar.

Want hoe fijn als je huis eindelijk weer een thuis is, als alles is opgeruimd, alle spullen een vaste plek hebben en je het overzicht weer terug hebt?

Ook aan de slag?

Ben je na het lezen ook vastberaden om eindelijk aan de slag te gaan met opruimen en overzicht creëren? Ben jij klaar om weer te genieten? Neem dan ook contact met mij op. Je kunt mij een appje sturen, bellen of mailen. Net wat jij fijn vindt! Ik help je graag.

Twijfel je nog? Dan kun je altijd de reviews lezen op mijn website, want wie kan je er nou beter over vertellen over mijn hulp dan zij die je al voorgingen?

Meta – Organizenow

#professionalorganizer #hulpbijopruimen #opruimcoach #professionalorganizing

Back To Top