Skip to content
06-34230304 info@organizenow.nl

Gelukkig nieuwjaar!

Nieuwjaarsdag

Op nieuwjaarsdag is het bij ons altijd een dag van opruimen, hup de boom er uit en de kerstspullen terug naar zolder, lekker fris het nieuwe jaar in!

Dit jaar gebeurde er iets waarvan je hoopt dat het niet gebeurd: de doos met kerstspullen viel van de vliering naar beneden omdat het handvat brak… bij het opnemen van de schade bleek dat die mooie grote glazen kerstbal die ik al 20 jaar heb kapot was gegaan.

Die bal had ik uit Amerika meegenomen toen ik daar op reis was, een speciale herinnering aan toen, de bal was eigenlijk altijd te groot en te zwaar om in de boom te hangen. Ook de kleur was niet meer van deze tijd, maar ja het was toch zonde om deze bal die de oceaan was overgevlogen weg te doen?
En nu was ie kapot.

Eigenlijk kwam het heel goed uit, nu had de bal zelf een einde gemaakt aan het vraagstuk houden of wegdoen.

Vaak hebben we dingen die we graag willen bewaren omdat ze speciaal zijn, maar hoe speciaal zijn sommige dingen nu écht? Daar kom je achter op het moment dat dingen kapot gaan of kwijt raken.

In het geval van mijn kerstbal was ik opgelucht, nu kijkt de bal me niet meer aan in de hoop dat er dit jaar een plekje is in de boom…

Scherven brengen geluk, dat is een mooi begin van 2021!

Gelukkig nieuwjaar!

Back To Top